Theorie

Al vanaf je 16e mag je het theorie examen gaan doen. Het theorie certificaat blijft 1,5 jaar geldig. Houd er rekening mee dat je zonder geldig theorie certificaat géén Tussentijdse Toets of Praktijkexamen mag afleggen. Het is dus verstandig om tijdig met je theorie te starten als je van plan bent om een rijopleiding te gaan volgen.

Wij bieden je de volgende mogelijkheden om je theorie te leren:

  • Itheorie (online theorie opleiding)
  • Theorieboek
  • Theorie Cd-Rom

 

ITheorie

Bij deze cursus kun je online de complete verkeerstheorie leren in je eigen tempo. De theorie is onderverdeeld in 25 hoofdstukken, elk afgesloten met een toets. Je kunt pas naar het volgende hoofdstuk als je de toets van het vorige hoofdstuk met goed gevolg hebt afgelegd. Daarnaast bied Itheorie je nog de mogelijkheid om diverse praktijkfilms te bekijken. Kortom: een zeer volledige cursus om je goed voor te bereiden op je theorie examen. Twijfel? Vraag ons om een Gratis Demo.

Het voordeel van de online cursus is dat deze bij eventuele wijzigingen direct wordt aangepast op de nieuwe regels. Je leert dus altijd uit de meest recente lesstof. Een theorieboek / cd-rom kan na een wijziging dus al snel verouderd zijn. (let hier goed op bij evt krijgen/lenen van een theorieboek van iemand anders!)